Hey werkgever, dit is voor jou: werkgeverstoolbox!

  1. Home
  2. Werkgevers
  3. Werkgeverstoolbox

Heb jij bezorgers in dienst? Vind je het ook belangrijk dat zij veilig onderweg zijn? Ja, toch?! Dan is er werk aan de winkel. Want bezorgers lopen meer risico in het verkeer en daar kan jij als werkgever iets aan doen. Met een aantal eenvoudige tools maak jij jouw bezorgers klaar om ongestoord onderweg te gaan.

Download hier de hele toolkit of hieronder per onderdeel.

Ga in gesprek

Hoe zorg je dat bezorgers zich veiliger in het verkeer gedragen? Dat begint met een gesprek met jouw medewerker. Maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je op weg! Met deze gesprekskaart volg je stappen hoe je dat op een laagdrempelige manier kan doen.

Gesprekskaart

Wat kies jij?

Elke bezorgshift kent dilemma’s: ga je voor de kortste route of de fijnste route? Navigeer met je telefoon in telefoonhouder of leer je de route vooraf uit je hoofd? Keuzes! Om je werknemers uit te dagen een slimme keuze te maken in het verkeer, hebben we een dilemmaposter gemaakt. Hierdoor help je jouw collega’s te kiezen voor een veilige keuze om hun veiligheid op de weg te vergroten!

Klik hieronder om de poster met het dilemma te zien.

Je kunt het dilemma downloaden, uitprinten en ophangen op een zichtbare plek in je bedrijf.

Dilemmaposter

Gratis online gevarentraining

Hoe zorg je ervoor dat jouw bezorgers gevaren beter herkennen? En dat ze weten wat ze moeten doen in lastige situaties in het verkeer? Geef ze een training! Bezorg Veilig heeft een gratis online training waardoor jouw bezorgers risico’s beter leren inschatten. Klik hieronder om te zien hoe je dat het beste kunt aanbieden aan jouw bezorgers. Veel plezier!

Online training

Deel de checklist

Geef je bezorgers concrete tips over hoe zij veilig onderweg kunnen zijn. Deel deze checklist uit aan je medewerkers en laat hen hiermee een veilige keuze maken in het verkeer! Veel plezier!

Checklist voor bezorgers

Veilig gedrag stimuleren

Altijd al benieuwd geweest hoe jij het gedrag van je werknemers kan beïnvloeden? Gebruik deze tips om ervoor te zorgen dat jouw werknemers veilig zijn in het verkeer. Door gedragsveranderingstechnieken in te zetten houd jij je werknemers safe!

Gedragstips & tricks

Als werkgever daag je met deze tools jouw medewerkers uit slimme keuzes te maken in het verkeer. Wil je gericht gedragsadvies voor jouw bezorgers? Neem dan contact met ons op!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.