Hexagon stijl element

Voor werkgevers

  1. Home
  2. Werkgevers

Wist je dat er wekelijks twee ongelukken gebeuren met een maaltijdbezorger? Dat laat zien hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan verkeersveiligheid. Vaak willen werkgevers hier wel aandacht aan besteden, maar weten zij niet precies hoe. Bezorg Veilig helpt je graag op weg. Wij geven je tips & tricks hoe je de verkeersveiligheid van jouw maaltijdbezorgers kan vergroten. Ook is er een interactieve online training speciaal ontwikkeld voor bezorgers!

Werkgeverstoolbox

Vind jij het als werkgever ook belangrijk dat je maaltijdbezorgers veilig onderweg zijn? Ja, toch?! Dan is onze werkgeverstoolbox iets voor jou! Met een aantal eenvoudige tools maak jij jouw bezorgers klaar om ongestoord onderweg te gaan.

Bekijk de tools

Pilot van start

Onze pilot is van start! Met de pilot van Bezorg Veilig krijgen ondernemers de unieke kans om kosteloze ondersteuning te ontvangen om aan de slag te gaan met de verkeersveiligheid van hun bezorgers. Doe jij ook mee? Meld je dan nu aan.

Werken aan verkeersveiligheid

Hoe kan je effectief bijdragen aan de verkeersveiligheid van jouw bezorgers? Wij geven tips van werkgevers voor werkgevers.

Lees verder

Bekijk ook deze artikelen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.