Hexagon stijl element

Voor werkgevers

  1. Home
  2. Werkgevers

Wist je dat er wekelijks twee ongelukken gebeuren met een maaltijdbezorger? Dat laat zien hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan verkeersveiligheid. Vaak willen werkgevers hier wel aandacht aan besteden, maar weten zij niet precies hoe. Bezorg Veilig helpt je graag op weg. Wij geven je tips & tricks hoe je de verkeersveiligheid van jouw maaltijdbezorgers kan vergroten. Ook is er een interactieve online training speciaal ontwikkeld voor bezorgers!

Werken aan verkeersveiligheid

Hoe kan je effectief bijdragen aan de verkeersveiligheid van jouw bezorgers? Wij geven tips van werkgevers voor werkgevers.

Lees verder

Gebruik van goed materiaal

Een basisvoorwaarde voor verkeersveiligheid is het gebruik van goed materiaal. Wij hebben een handige checklist opgesteld die je dagelijks kunt gebruiken.

Lees verder

Online training

Alle maaltijdbezorgers veilig onderweg: dat is ons belangrijkste doel. We hebben daarom in samenwerking met Thuisbezorgd een online training ontwikkeld die hieraan bijdraagt. In acht verschillende scenario’s worden gevaarlijke situaties getoond. Aan de bezorger de taak om in te schatten wat er kan gebeuren én wat de gevolgen kunnen zijn. Zo trainen zij hun gevaarherkenningsvaardigheden. Benieuwd hoe die training eruit ziet? Bekijk de demo van 5 minuten.

Bekijk de demo

De noodzaak van Bezorg Veilig

Wist je dat één op de vier bezorgers te maken krijgt met een verkeersongeluk? Dat is toch veel te veel! Wil je weten hoe vaak er ongelukken gebeuren en wat de oorzaken zijn, bekijk dan dit artikel.

Meer weten

Veilig onderweg: 6 tips

Wil je weten wat jij als ondernemer kunt doen om te zorgen voor een zo veilig mogelijke werkdag? Wij geven je 6 tips om de verkeersveiligheid te verhogen van jouw bezorgers.

Naar de tips

Bekijk ook deze artikelen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.