Hexagon stijl element

Voor maaltijdbezorgers

  1. Home
  2. Maaltijdbezorgers

Als maaltijdbezorger heb je een mooie bijbaan te pakken. Maar wanneer je in het verkeer bent, is het even flink opletten geblazen. Wist je dat er wekelijks twee ongelukken gebeuren met bezorgers? Daarom helpen wij je om altijd verkeersveilig onderweg te zijn. Je kunt hier terecht voor tips voor onderweg, informatie over boetes en een toffe online training. 

Boetes: zo zit het

Lees hier alles over boetes in het verkeer. Hoe hoog zijn de boetes? En wie betaalt ze: jij of je werkgever?

Lees verder

Tips voor onderweg

Waar moet je op letten vóór of tijdens je shift? Wij geven je handige tips die ervoor zorgen dat jij nog veiliger de weg op gaat.

Lees verder

Meer focus; minder afleiding

Door afleiding gebeuren er heel wat ongelukken. De kans op een ongeluk is zelfs 5 keer groter als je afgeleid bent. Daarom geven we jou vijf tips die je helpen om meer focus te hebben onderweg. Alles voor de veiligheid hé!

Tips voor meer focus

Test jezelf: kun jij gevaren herkennen?

Deze online training gaat je helpen om risico’s op de weg beter in te schatten. De training bevat 8 video's en duurt ongeveer 30 minuten. 

Naar de training

Bekijk ook deze artikelen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.