Over ons

  1. Home
  2. Over ons
  3. Over Bezorgveilig

Bezorg Veilig is een initiatief van TeamAlert, ROV Zuid-Holland, de provincies Gelderland en Overijssel en de Gemeente Rotterdam. Samen hebben wij een aanpak ontwikkeld om de verkeersveiligheid van maaltijdbezorgers te verbeteren. Dat is hard nodig, want een op de vier bezorgers krijgt te maken met een verkeersongeluk. Meer lezen over de noodzaak? Dat lees je hier

Met dit platform willen wij onze kennis en producten voor iedereen beschikbaar stellen, zodat we samen de verkeersveiligheid van maaltijdbezorgers kunnen vergroten. Zowel maaltijdbezorgers als werkgevers kunnen op dit platform terecht voor informatie, inzichten en trainingen.

Onze partners

Wil jij ook bijdragen aan de verkeersveiligheid van maaltijdbezorgers? Word partner van Bezorg Veilig. Neem contact op via bezorgveilig@teamalert.nl 

Vragen of opmerkingen?

Wil jij je aansluiten bij het platform Bezorg Veilig of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact

Bekijk ook deze artikelen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die er voor zorgen dat wij de website beter kunnen afstemmen op uw zoekgedrag en voorkeuren.